© 2019 by Cultuursnuiver. Proudly created with Wix.com

Ga je mee cultuursnuiven? 

Zaterdag 1 februari | 11.00 – 13.00u 

Cultuursnuiver op Locatie X Huis van het boek 

In het Huis van het boek in Den Haag is nu de tentoonstelling ‘Foute Boeken?’ te zien. Het betreffen allemaal boeken die door een andere tijdgeest en voortschrijdend inzicht controversieel zijn geworden. Waarom ligt Mein Kampf bijvoorbeeld niet in de winkel? Lees je je kinderen nog Kuifje in Afrika voor? En is Jip en Janneke nog wel van deze tijd? Moeten we ingrijpen of is het vrijheid van meningsuiting - die vraag staat centraal?

 

De gastconservator van de tentoonstelling, Bert Sliggers, vertelt onder het genot van een kop koffie over de tentoonstelling, de thema's, de boeken en hoe de alles tot stand is gekomen. Daarna kan je de tentoonstelling bekijken is er genoeg tijd om te discussiëren over de boeken en thema’s als racisme, seksisme en antisemitisme. Ga je mee?

Waar | Huis van het Boek, Den Haag

Wanneer | Zaterdag 1 februari, van 11.00 – 13.00u

Kosten | Pay What You Wish!

Met hoeveel | Je kan alleen komen of samen!

Er kunnen 25 mensen mee, daarna kom je op de wachtlijst.

 

Wat is Cultuursnuiver op Locatie?

Samen met ca. 25 mensen gaan we naar een toffe, nog niet extreem bekende, cultuurlocatie en krijgen we een exclusief kijkje achter de schermen. Eigenlijk zoals je normaal naar een tentoonstelling/voorstelling/presentatie/avond zou gaan, maar dan met iets extra’s.